четвъртък, 11 юни 2015 г.

Крем за очи StriVectin-SD

И преди съм споменавала, че много държа на крема за очи, понеже именно зоната около очите издава възрастта и е важно грижата за нея да започне рано - около 25-годишна възраст. Днес ще ви разкажа за един крем, който има доста високо реноме в Америка, но не е особено разпространен тук. Става дума за StriVectin-SD Eye Cincentrate for Wrinkles. Аз самата разбрах за съществуването му, след като го видях в списъка с най- добри околоочни кремове на Harper's Bazaar (той беше и най-евтиният в класацията). Козметичната компания е медицинска, престижна, и е най-известна с крема си срещу стрии. След като получават множество награди за него, започват да разработват всякакви кремове за борба със стареенето и се радват на добър отклик. Тук можем да се сдобием с него от сайтовете за козметика срещу 85.50 лв. за 30 мл., което е приемливо на фона на официалната му цена от 60 долара в Америка. Опаковката представлява пластмасова тубичка с капачка на винт. Усеща се съвсем лек, ненатрапчив аромат.
Околоочният крем е лек и се абсорбира от кожата бързо, може да се ползва сутрин преди грима и вечер преди лягане. Аз слагам от него два пъти дневно вече 4-и месец и все още не е започнал да привършва. Надписа на тубичката обещава видими резултати в рамките на 2- 8 седмици и личното ми мнение е, че е страхотен.

Тъмни кръгове под очите си нямам, така че не мога да говоря за това му действие, но кожата около очите определено изглежда по-гладка и хидратирана, а сутрин няма и следа от подпухналост. Наченките на фини линии около очите когато се усмихвам изглеждат по-трудно забележими и сякаш не толкова дълбоки. Бих препоръчала този крем с две ръце и определено бих си го купила отново.
Вие от кой крем за околоочна грижа сте доволни?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...