петък, 13 ноември 2015 г.

Нвзаслужено пренебрегвани продукти II част


Бонжур, момичета. Представям Ви втората "порция" продукти, които се помещават в тоалетката ми, но реално почти не ползвам. Докато в първата част присъстваше основно декоративна козметика, за тази публикация останаха лосионите за тяло и кремовете.


Започвам с лосион за тяло Mixa Anti Dryness body milk. Много приятен продукт. Лек, с доста течна консистенция (което го прави лесен за разнасяне по тялото), с приятен аромат и с видим ефект след няколко намазвания. 
Голямо преимущество е помпата, с която е оборудвана 400-милилитровата туба. Всъщност, когато изхабя всички налични продукти за омекотяване на кожата, пак ще си купя такъв! Харесвам го.



Продължаваме с лосион Lilly Velnea Q10. Също много приятен и с мигновено действие, този лосион е с доста гъста консистенция, което го прави по-"труден" за употреба. Иначе ароматът му е ненатрапчив, а цената - много примамлива. Цена под 4 лева за 300мл.



Следващия "изгнаник" е shimmering body lotion от предишната серия козметика на H&M.
От лесно разнасящите се, със строхтен аромат (напомня малко на victoria's secret) и с фини брокатени частици, употребата на този лосион създава страхотно настроение. Опаковката, както може да видите на снимката, е с помпа. Цената му беше 7,90лева за 290гр.


Крема за тяло с масло от маслина и шии Krauterhof си купих миналата година от Карлово в търсене на временен заместител на Palmers срещу стрии. 


Ползвах го около седмица, през която успя да удържи фронта, но когато се прибрах забравих за него и се върнах към изпитания метод за превенция. Консистенцията му е лека и лесна за разнасяне, ароматът е приятен и остава дълго върху кожата. 


Друг продукт за тяло, който чака своето време, е Avon Skin So Soft silky moisture. Съдържанието на арган в този доста гъст крем наистина омекотява. 

Това което не харевам е, че след употреба оставя тънък филм върху кожата. Ароматът е приятен и се задържа върху кожата часове наред.


Последният продукт, за който ще Ви разкажа е дегримиращ лосион за мазна кожа Neutrogena make up Entfernet. Консистенцията е кремообразна, ароматът му ми напомня на паста за зъби, uно е приятна. Почиства грима от лицето лесно и не "люти" на очите. Причината да присъства в този пост е, че предпочитам мицеларна вода за отстраняване на грим.

Надявам се да ви било интересно и полезно. Първата част на поста можете да прочетете ТУК. И като съм започнала да ровя из дъната на шкафовте вкъщи, следващия път ще Ви разкажа за забравените "съкровища", които открих в този в банята. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...