неделя, 17 януари 2016 г.

Bioderma Sensibio AR BB крем

Здравейте, дами!
Днес ще Ви разкажа за един страхотен продукт, който се превърна в мой любимец още при първата ни среща и промени изцяло ежедневния ми ритуал по разкрасяване (гримиране). Става въпрос за ББ крем Биодерма Сенсибио АР против зачервявания и несъвършенства на тена. 

Преди да купя пълноразмерен продукт помолих консултантката от близката аптека за мостри на всички кремове от розовата серия (за чуствителна кожа) на Биодерма. Сред тестерите, които ми даде беше и този. Винаги много съм се вълнувала от кремове с пигменти, защото кожата ми е проблемна, а и да не беше, много държа на равномерния тен. Този обещава освен да хидратира и успокои кожата и да подейства на зачервяванията по биологичен път, да укрепи бариерната й функция, като разкрие блясъкът й. Всичко това със слънцезащитен фактор 30.

След двуседмична, непрекъсната употреба мога категорично да заявя, че кожата ми продоби осезаемо по-добър вид, усещам я по-хидратирана и мека. 
На нашия пазар, кремът се предлага само в един нюанс, който на пръв поглед е много(!) тъмен за моята кожа. След нанасяне обаче, нещата изглеждат съвсем различни. Под "след нанасяне" имам предвид 4-5 минути след това. Тогава, цветът сякаш се слива с кожата и застава напълно естествено. Без линии, черти, петна или каквото и да било неприятно явление, което да издава наличието на продукт върху лицето. Консистенцията му е гъста и се нанася като кадифе върху кожата, така се и усеща. Има лек аромат, който изчезва след нанасяне. Върху моята мазна към смесена кожа, цветът издържа цял ден, като вечерта е доста избледнял, но все пак държи фронта. 

В интерес на истината, откакто ползвам това чудо на козметичната индустрия, фон дьо тенът ми стои в тоалетката само за специални поводи, които предполагат по-тежък грим.
Количеството е 40мл. (повече от стандартна опаковка фон дьо тен), цената около 35лева. 
В заключение мога само да ви препоръчам, ако ползвате подобен тип продукти, да тичате към аптеката за тестер (който между другото стига за поне седмица употреба). 
Дано съм ви била полезна. :)


1 коментар:

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...